Anca Rugina

Numele meu este Anca Rugina.

Am certificare de Professional Life Coach obtinuta in urma programului de Personal Performance Coaching oferit de Coaching Academy UK, intre mai 2015 si mai 2016.

In mai 2016 am absolvit nivelul de Practitioner in Schimbare Generativa acreditat de Asociatia Internationala a Schimbarii Generative si ghidat de Robert Dilts si Stephen Gilligan, cu sprijinul NLP School si Judith Lowe & PPD Learning UK.

De asemenea, am pregatire de Trainer si Coach NLP, prin programele de formare si certificare urmate la Universitatea NLP din Santa Cruz, cu Robert Dilts, Judith Delozier, Suzi Smith, in anii 2009 si 2010.

Am devenit si Licensed Associate NLP Coach, diploma semnata de Richard Bandler, John La Valle si Daniel Bichis, cu certificare SNLP SUA (Society of NLP) si ICI (International Asscociation of Coaching Insitutes), in anul 2012.

Anterior, am urmat programele NLP Practitioner si Master Practitioner, cu certificare SNLP SUA, IANLP Switzerland & IN Germany, fiind absolventa a scolii Competent Consulting Romania, intre anii 2008 si 2009.
Continuand acest parcurs, am colaborat ca asistent in cadrul cursurilor de formare in NLP, Practitioner si Master Practitioner, organizate de Competent Consulting.

Am o practica vasta in dezvoltare personala, obtinuta prin coaching generativ si traditional, prin programare neuro-lingvistica si prin psihoterapie experientiala si psihodrama, pe perioade cuprinse intre anii 2000 si 2016.

Imi imbogatesc continuu abordarea accesand diferite metode de autocunoastere, constientizare si evoluare, integrand experiente din multiple planuri (fizic, mental, emotional, spiritual): lucrul cu transa generativa, art-terapie, meditatie, Satori.

Viziunea mea privind coachingul este a unei colaborari care faciliteaza schimbarea prin cresterea constientei clientului si generarea responsabilitatii acestuia in a-si crea viata pe care si-o doreste.
Modalitatea prin care pun in aplicare aceasta misiune este sa sustin sedinte de coaching individual, sa facilitez workshopuri de dezvoltare personala si sa scriu articole care sa inspire si sa sustina transformarea la nivelul actiunilor, abilitatilor, modului de a gandi, de a simti si relationa, in acord cu natura si telurile de viata ale fiecaruia.